با توجه به درخواست مکرر شما عزیزان قصد دارم امروز سه نوع شیرینی خوشمزه(کیک یزدی و ساق عروس) را به شما آموزش دهم. 

طرز تهیه کیک یزدی:

کیک یزدی نوعی شیرینی بومی یزد در مرکز ایران است و بیشتر در خود استان یزد برای پذیرایی در مراسم مذهبی از آن استفاده می‌کنند.مواد لازم در تهیه آن، تخم مرغ، شکر، روغن جامد یا کره، آرد سفید، نمک میوه، جوش شیرین، بیکینگ پودر، ماست یا شیر، هل و در صورت دلخواه مقداری کشمش و خلال پسته است. ( این شیرینی همانند شیرینی دانمارکی و شیرینی نان خامه ای مناسب برای مهمانی و پذیرایی های مجلسی می باشد)

 


آشپزی شیرینی ,یزدی ,تهیه منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پایگاه خبری ، تحلیلی و اطلاع رسانی جانا آشپزباشی my tourisms سفرهای من NeuroMarketing vape online sale حرف دل سرزمینم کلاس من